Inge en haar run voor KWF

mrt 5th

Op zondag 19 maart 2017 doe ik mee aan een 10 km run voor KWF! Het doel is om doormiddel van deze run € 500,- op te halen voor onderzoek naar allerlei soorten kanker. Ik zit inmiddels op € 380,- wat ik prachtig vind, maar mijn streefbedrag halen voor die tijd zou mij een nog beter gevoel geven tijdens mijn loop!☺

Kanker treft vele mensen om mij/ons heen, door onderzoek worden artsen steeds beter in het bestrijden van deze ziekte. Ik vind het een fijn gevoel om doormiddel van deze activiteit mijn steentje bij te dragen, niet alleen door het geld wat ik bij elkaar loop, maar ook omdat ik zo kan laten zien dat ik me betrokken voel bij mensen in mijn omgeving die met kanker te maken krijgen.

Het kan ons allemaal overkomen en zet levens behoorlijk op z’n kop!

KOMFIE

Over op zijn kop gesproken: mijn vroegere buurvrouw Sita Doornbos, die heel sociaal, erg handig en creatief is, begon enige tijd geleden, op verzoek van haar zieke buurvrouw, met het maken van mooie, zachte mutsjes voor mensen die na de chemo hun haar kwijt raken en last hebben van een koud bolletje. Het mutsje beviel de buurvrouw zo goed dat er meer vraag kwam uit de omgeving. Inmiddels heeft Sita de site www.komfie.nl gelanceerd en ik ben erg impressed, wat een mooie mutsjes staan er al op en je kunt er ook een helemaal naar eigen smaak laten maken, super VET!

Mocht je 19 maart in Utrecht langs de kant staan, ik heet Inge, loop in een oranje shirtje met achterop het logo van KOMFIE, aanmoedigen mag, heel graag zelfs!☺

En mocht je me willen helpen naar het streefbedrag van € 500,- dan is dat natuurlijk geweldig, hier vind je de link naar mijn pagina:

https://utrecht.teamkwf.nl/PersonalParticipantPage.aspx?personId=2621&personTypeId=Participant

Hartelijke groet,

Inge Rinsema

2 Comment on “Inge en haar run voor KWF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *